Βιογραφικό

Ο Τηλέμαχος Γεωργάκης πραγματοποίησε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία και είναι απόφοιτος του Τμήματος ψυχολογίας του Sunderland University (BSc Psychology) και του Bangor University (MSc Foundations of Clinical Psychology).

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε εθελοντικά στο Νοσοκομείο Ημέρας της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και στην Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Την ίδια περίοδο παρακολούθησε το Mετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΛΗΣ». Ακολούθησε πενταετή μετεκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας παράλληλα με την ατομική του θεραπεία και εποπτεία. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία ζεύγους του International Psychotherapy Institute υπό την επίβλεψη του David Scharff.

Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος του Κέντρου-Νοσοκομείου Ημέρας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών & Ιατρικής Ακρίβειας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) και από το 2012 διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο. Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος νομαρχίας Αθηνών.